Achterland Festival

Welkom bij Streeckgenoot; Izzy Kafeetje!

Voor de lunchroom in Streeckgenoot zijn we op zoek gegaan naar een unieke ondernemer met lef en die durft af te wijken van de standaard. Niet het normale aanbod van een broodje carpaccio of ham/kaas en voor de Streeckgenoten die geen (of weinig) vlees eten is er vaak niet veel meer keus dan een broodje brie. Dat kan en moet anders!

Deze bijzondere ondernemer hebben we gevonden in Marlies Coppoolse aka Izzy! Marlies kan je kennen van haar bijzondere kookstudio Izzy aan de Varsseveldseweg waar ze onder andere kook workshops geeft. Izzy komt niet alleen naar Streeckgenoot; haar man Elkin is verantwoordelijk voor de allerbeste koffie (en thee) die je in Doetinchem kan gaan drinken. Een gouden combi!

Wat ze precies gaat doen kan ze het beste zelf vertellen, wij heten van harte welkom als Streeckgenoot ‘Izzy Kafeetje’

De lekkerste specialty koffie, handgemaakte baksels, groene lunch van de lokale boer, met liefde bereid door Izzy! 

Een ontspannen sfeervolle plek voor jong en oud. Met fantastisch lekkere koffie en thee en er wordt zoveel mogelijk gekookt en gebakken met streekproducten. Daarnaast zijn de seizoensproducten van de boeren uit de streek en is het menu vegetarisch. Weet wat je eet, eet wat je weet.   

Kom en plof neer op een bank of stoel met een verleden, een vintage sfeervolle plek waar je je thuis mag voelen. Met je voeten op de bank, samen even een koffieetje doen, het leven delen, lachen en ontspannen. Een plek waar je buiten de deur kan werken of samen met je gezin kan ontbijten op de zaterdagochtend.   

Izzy kafeetje gaat voor duurzaamheid én vindt voedsel verspillen niet nodig. Alles wordt huisgemaakt omdat we zo zelf kunnen kiezen wat erin zit, en met wat extra liefde is het ook nog eens superrr lekker!  

Ben je nieuwsgierig? We hopen je snel te ontmoeten!  

Groetjes van Streeckgenoot Izzy Kafeetje