Achterland Festival

Achterland Komedie Bar(n)

Lachen gebeurt al volop in het Achterland maar dit jaar gaan we ook voor de uur durende schaterlach met de nieuwe Achterland Komedie Bar(n)! 

We trappen de eerste editie af met niemand minder dan Tim Hartog én Kor Hoebe! Op zondag 19 mei is het podium van 13.00 tot 14.00 uur gereserveerd voor de 2 grootste (aanstormende) talenten van Nederland, Tim Hartog & Kor Hoebe! 

Tim Hartog heeft zijn sporen verdiend in het Nederlandse comedycircuit. Met een finaleplaats in het Leids Cabaretfestival en optredens bij ‘The Comedy Factory’ (RTL4) en ‘De Grote Improvisatieshow’ (RTL5). Verder stond Tim Hartog op grote festivals zoals ‘Lowlands’, ‘Paaspop’ en ‘Oerol’ en nu dus ook Festival Achterland! 

Kor Hoebe is een cabaretier en comedian uit Amsterdam die eigenlijk maar weinig in Amsterdam is omdat hij door het hele land optreed. Hij lijkt op Boris Becker en ziet er uit als een Duitser, zo zegt hij zelf. Toch is hij half Nederlands en half Pools. Maar laten we daar verder niet over zeuren. Hij is gewoon een uniek podiumbeest!

Niet voor tere zieltjes en plaats nemen op de eerste rij is op eigen risico : ) 

Tim Hartog https://youtu.be/maxdjsItO3U?si=-AoijcQdagH2H_yt
Kor Hoebe https://youtu.be/FpHbsZI8X8c?si=vcwNz94ftHYke-3m 

Gezien de grote fanbase van deze mannen is er een ticketverkoop á € 10,- (excl. ticketkosten). Let op, er is een (zeer) beperkt aantal plekken beschikbaar! Max. 5 tickets per bestelling.

Tickets voor de Komedie Bar(n) zijn HIER verkrijgbaar!