Achterland Festival

Programma 16 mei 2024

DOUWE BOB

Tijdstip: volgt!
Podium: Festival Achterland

Douwe Bob, de Nederlandse James Bond van de muziek, schudt op 16 mei Doetinchem wakker met zijn charme en hits. Sinds Douwe Bob in 2012 de finale van De Beste Singer-Songwriter won, domineert hij hitlijsten, harten en de roddelbladen. Met zijn heerlijke country-pop stem is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. 

LA FUENTE

Tijdstip: volgt
Podium: Vanouds

Een wereldster op AchterlandXL, La Fuente, is de vleesgeworden ‘feel good factor’ voor een knallend feestje. Met zijn unieke stijl en originele sound onderscheidt hij zich van zijn collega’s. Dit is housemuziek op z’n allerbest – opzwepend, energiek en opbeurend.

DIGGY DEX

Tijdstip: volgt
Podium: Gringo's

Diggy Dex, we kennen hem allemaal van zijn hits als “Treur Niet (Ode aan het Leven)” en “Slaap Lekker (Fantastig toch)” waarmee hij het publiek weet te inspireren en te ontroeren. Laat je niet op het verkeerde been zetten door deze prachtige ballads want live weet Diggy Dex een enorm feest te bouwen met zijn 12 koppige band en zal de Staltent van Gringo’s de Bleek doen schudden!

Diggy Dex Persfoto

JOEL BORELLI

Tijdstip: volgt
Podium: Eetcafé Jansen

Move over VanVelzen, hier is Joël Borelli! Een waanzinnige live performer, vol enthousiasme en muzikale kwaliteit. Joël Borelli heeft jarenlang gespeeld met de beste piano entertainers uit Europa en Amerika in de Scheveningse pianobar Crazy Piano’s. Nu zet hij al 10 jaar de wereld op zijn kop met zijn piano, zonder een noot te kunnen lezen. Held!

Meer namen volgen!

CHECK DE AFTERMOVIE

  • Meer dan 30 optredens en voorstellingen voor jong & oud

Beste vrienden van Achterland