a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Streeckgenoot

FESTIVAL ACHTERLAND GAAT DOOR!

Berlijn, New York, Boedapest, Amsterdam én Doetinchem. 

Vanaf deze zomer nestelt Doetinchem zich in dit rijtje. Hoe? Met de nieuwste inwoner van de Achterhoek, Streeckgenoot! Klinkt bekend? Dat is het ook! Festival Achterland stort zich in een nieuw avontuur met de overdekte area Streeckgenoot.

Welkom bij Streeckgenoot!

De nieuwe, overdekte area van Festival Achterland 

Met trots presenteren wij de nieuwe INDOOR area van Festival Achterland; Streeckgenoot. In 2019 was deze area voor het eerst te vinden op Festival Achterland en was Streeckgenoot het podium voor lokale helden, bijzondere verhalen en intieme optredens. Dit jaar gaat Festival Achterland met Streeckgenoot voor 1 area, indoor, ieder weekend, het hele jaar door. En dat op de meest toepasselijke plek; in de Festihal van voormalig Festival tegenover de Bleek.

Een festival haalt het mooiste in mensen naar boven. Met Streeckgenoot gaan wij verder waar het festival ooit mee begonnen is; mensen verbinden met elkaar door middel van theater, muziek en eten. Een lunchroom voor het beste Streeckbroodje en een evenementenhal voor muziek, theater, workshops en evenementen en natuurlijk de beste foodtrucks. 

In 2021 spelen we niet buiten maar spelen we binnen!

Streeckgenoot is een area op festival Achterland waar lokale helden en aankomende supersterren zich presenteren. Waar discussies worden gevoerd en waar je intieme optredens kan bijwonen. Tijdens het Festival hebben we dit platform helaas al 2 jaar niet kunnen zijn. Dat gaan we snel veranderen!

Streeckgenoot gaat (hopelijk) in november 2021 echt op zichzelf wonen aan de Spinbaan 21A in Doetinchem. Dit wordt de nieuwe huiskamer voor leuke mensen, bijzondere initiatieven en de vetste artiesten. Maar dan ook nog eens met een (vega) lunchroom, evenementenhal, foodtrucks en een podium!

Festival Achterland
Festival Achterland

Word lid, word Streeckgenoot

Vereeniging van leuke mensen

Wij lanceren een nieuwe Achterlander; Streeckgenoot. Gedragen door een echte Vereeniging van leuke mensen.

Voor een kleine bijdrage steun jij Streeckgenoot met het realiseren van bijzondere voorstellingen en heerlijke bands. Eens per jaar organiseren we een exclusieve Verenigingsavond met een bijzondere artiest, gratis toegankelijk voor onze leden! Het liefst sluiten wij niemand buiten maar als lid heb je natuurlijk een speciaal plekje in onze hal/hart <3 

Doe jij mee?!

€50,00
Deze bijdrage is een éénmalige bijdrage en zal gebruikt worden voor het programmeren van muziek en theater tot juni 2022.

Vriend van Streeckgenoot worden?

Wil je nog meer doen? Wordt dan Vriend van Streeckgenoot! Voer hieronder het gewenste bedrag in en klik op “Doneer!”

 

Wij? Wij zijn Streeckgenoot!