a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Streeckgenoot

Welkom bij Streeckgenoot!

Streeckgenoot Spinbaan 21a Doetinchem

De nieuwe, overdekte area van Festival Achterland 

Een festival haalt het mooiste in mensen naar boven. Met Streeckgenoot gaan wij verder waar het festival ooit mee begonnen is; mensen verbinden met elkaar door middel van theater, muziek en eten.

Waarom dan maar één weekend in het jaar? In 2022 gaat Festival Achterland met Streeckgenoot voor 1 area, indoor, ieder weekend, het hele jaar door. En dat op de meest toepasselijke plek; in de Festihal van voormalig Festival tegenover de Bleek. Izzy Kafeetje voor het beste Streeckbroodje, de Festibar voor eeen borrel en een hapje en een complete evenementenhal voor muziek, theater, workshops en evenementen en natuurlijk de beste foodtrucks.

Openingstijden
Streeckgenoot Bar, Food & Events – kijk in de Agenda wanneer wij geopend zijn!
Izzy Kafeetje – wo / do / vrij / zat 10.00 – 16.00

DSC02849
WhatsApp Image 2021-12-13 at 09.07.48
DSC02856
DSC02842

In 2022 spelen we niet 1 weekend buiten maar ook ieder weekend binnen!

Streeckgenoot was eerder alleen een area op Festival Achterland waar lokale helden en aankomende supersterren zich presenteren. Waar discussies worden gevoerd en waar je intieme optredens kan bijwonen.

In 2022 is Streeckgenoot naast een area op een festival ook een creatieve broedplaats! 2022 wordt hét jaar voor Streeckgenoot!  Streeckgenoot is de nieuwe huiskamer voor leuke mensen, bijzondere initiatieven en de vetste artiesten. Maar dan ook nog eens met een (vega) lunchroom, evenementenhal, foodtrucks en een podium! Kom jij ook snel langs?

DSC02860

Word lid, word Streeckgenoot

Vereeniging van leuke mensen

Wij lanceren een nieuwe Achterlander; Streeckgenoot. Gedragen door een echte Vereeniging van leuke mensen.

Voor een kleine bijdrage steun jij Streeckgenoot met het realiseren van bijzondere voorstellingen en heerlijke bands. Eens per jaar organiseren we een exclusieve Verenigingsavond met een bijzondere artiest, gratis toegankelijk voor onze leden! Het liefst sluiten wij niemand buiten maar als lid heb je natuurlijk een speciaal plekje in onze hal/hart <3 

Doe jij mee?!

€50,00
Deze bijdrage is een éénmalige bijdrage en zal gebruikt worden voor het programmeren van muziek en theater tot juni 2022.

Wij? Wij zijn Streeckgenoot!