Achterland Festival

Streeckgenoot

WELKOM BIJ
STREECKGENOOT!

Streeckgenoot Spinbaan 21a Doetinchem

De nieuwe, overdekte area van Festival Achterland

Welkom bij Streeckgenoot! Achter Streeckgenoot zit de organisatie van Festival Achterland. Met Streeckgenoot gaan wij verder waar het festival ooit mee begonnen is; mensen verbinden d.m.v.  inspirerende, sfeervolle en bijzondere evenementen.  

Streeckgenoot is een zo volledig mogelijk circulair, indoor festival met festivalbar en in de Festihal met strandtent en diverse podia waan je je op Festival Achterland! Bij Streeckgenoot hoef je geen buienradar te checken want hier is het altijd warm en droog!

DSC02849
WhatsApp Image 2021-12-13 at 09.07.48
DSC02856
DSC02842

Ieder weekend

Vanaf nu spelen we niet alleen buiten maar ook binnen!

Streeckgenoot was eerder alleen een area op Festival Achterland waar lokale helden en aankomende supersterren zich presenteren. Waar discussies worden gevoerd en waar je intieme optredens kan bijwonen.

vanaf maart 2022 is Streeckgenoot naast een area op een festival ook een creatieve broedplaats! Streeckgenoot is de nieuwe huiskamer voor leuke mensen, bijzondere initiatieven en de vetste artiesten. Kom jij ook snel langs?

WhatsApp Image 2021-12-13 at 14.23.29 (3)
WhatsApp Image 2021-12-13 at 14.23.29 (1)
DSC02860

Word lid, word Streeckgenoot

Vereniging van leuke mensen

Wij lanceren een nieuwe Achterlander; Streeckgenoot. Gedragen door een echte Vereeniging van leuke mensen.

Voor een kleine bijdrage steun jij Streeckgenoot met het realiseren van bijzondere voorstellingen en heerlijke bands. Eens per jaar organiseren we een exclusieve Verenigingsavond met een bijzondere artiest, gratis toegankelijk voor onze leden! Het liefst sluiten wij niemand buiten maar als lid heb je natuurlijk een speciaal plekje in onze hal/hart <3

Wij? Wij zijn Streeckgenoot!

LINE-UP 25 MEI 2023

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    CHECK DE
    AFTERMOVIE

    • Meer dan 30 optredens en voorstellingen voor jong & oud

    Beste vrienden van Achterland