Achterland Festival

Streeckgenoot

  • NIEUW - EXTRA AVOND - 25 MEI - FESTIVAL OPENER - 3 ACTS

WELKOM BIJ
STREECKGENOOT!

Streeckgenoot Spinbaan 21a Doetinchem

De nieuwe, overdekte area van Festival Achterland

Een festival haalt het mooiste in mensen naar boven. Met Streeckgenoot gaan wij verder waar Festival Achterland ooit mee begonnen is; mensen verbinden met elkaar door middel van theater, muziek en eten.

Waarom dan maar één weekend in het jaar? Vanaf 2022 gaat Festival Achterland met Streeckgenoot voor 1 area, indoor, ieder weekend, het hele jaar door. En dat op de meest toepasselijke plek; in de Festihal van voormalig Festival tegenover de Bleek. Izzy Kafeetje voor het beste Streeckbroodje, de Festibar voor een borrel en een hapje en een complete evenementenhal voor muziek, theater, workshops, maatschappelijke doelen en evenementen zakelijk, privé & openbaar!

DSC02849
WhatsApp Image 2021-12-13 at 09.07.48
DSC02856
DSC02842

Ieder weekend

Vanaf nu spelen we niet 1 weekend buiten maar ook iedere week binnen!

Streeckgenoot was eerder alleen een area op Festival Achterland waar lokale helden en aankomende supersterren zich presenteren. Waar discussies worden gevoerd en waar je intieme optredens kan bijwonen.

vanaf maart 2022 is Streeckgenoot naast een area op een festival ook een creatieve broedplaats! Streeckgenoot is de nieuwe huiskamer voor leuke mensen, bijzondere initiatieven en de vetste artiesten. Maar dan ook nog eens met een (vega) lunchroom, evenementenhal en een podium! Kom jij ook snel langs?

WhatsApp Image 2021-12-13 at 14.23.29 (3)
WhatsApp Image 2021-12-13 at 14.23.29 (1)
DSC02860
  • KLIK HIER VOOR DE KAARTVERKOOP VOOR 25 MEI

Word lid, word Streeckgenoot

Vereniging van leuke mensen

Wij lanceren een nieuwe Achterlander; Streeckgenoot. Gedragen door een echte Vereeniging van leuke mensen.

Voor een kleine bijdrage steun jij Streeckgenoot met het realiseren van bijzondere voorstellingen en heerlijke bands. Eens per jaar organiseren we een exclusieve Verenigingsavond met een bijzondere artiest, gratis toegankelijk voor onze leden! Het liefst sluiten wij niemand buiten maar als lid heb je natuurlijk een speciaal plekje in onze hal/hart <3

Wij? Wij zijn Streeckgenoot!

LINE-UP 25 MEI

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    CHECK DE
    AFTERMOVIE

    • Meer dan 30 optredens en voorstellingen voor jong & oud

    Beste vrienden van Achterland