Achterland Festival

Vrienden

Vrienden & sponsoren

Mensen vragen zich altijd af hoe een festival als Achterland kan bestaan terwijl het GRATIS toegankelijk is. Dat kan toch niet? Klopt!
Stichting Achterland bestaat dankzij het fantastische Team dat zich vrijwillig uit het welbekende naadje werkt, de Crew die vakantie opneemt om tijdens het festival gratis te komen werken en de allerleukste Vrienden van Achterland (sponsoren klinkt zo afstandelijk).

Wij doen het graag net even anders. Dure politieke taal spreken we niet. Alles in het Achterland komt uit het hart. Dus wij praten ook uit het hart. En inmiddels hebben we heel veel Vrienden met hetzelfde hart. Een hart voor Doetinchem, een hart voor onderscheidend zijn, een hart voor de Streeck, een hart voor eigenwijs zijn, een hart voor geloven in je dromen en natuurlijk een hart voor theater en muziek. Inmiddels groeit de club vrienden van Achterland nog steeds. En daar zijn we allemaal trots op!

Wil je ook bij de leukste Vriendenclub van Doetinchem horen? Neem dan contact met ons op via sponsoren (apenstaartje) festivalachterland (punt) nl en wees welkom!

Muntsponsor

Beste vrienden

Goede vrienden

Vrienden