a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Vrienden

Vrienden & Sponsoren

Mensen vragen zich altijd af hoe een festival als Achterland kan bestaan terwijl het GRATIS toegankelijk is. Dat kan toch niet? Klopt!

Stichting Achterland bestaat dankzij het fantastische Team dat zich vrijwillig uit het welbekende naadje werkt, de Crew die vakantie opneemt om tijdens het festival gratis te komen werken, hun vrije tijd doorbrengen in Streeckgenoot en de allerliefste Vrienden van Achterland (sponsoren klinkt zo afstandelijk).

Wij doen het graag net even anders. Het liefst draaien we helemaal zelfstandig, maar op eigen benen staan gaat niet zomaar. Dure politieke taal spreken we niet. Alles in het Achterland komt uit het hart. Dus wij praten ook uit het hart. En inmiddels hebben we heel veel Vrienden met hetzelfde hart. Een hart voor Doetinchem, een hart voor onderscheidend zijn, een hart voor de Streeck, een hart voor eigenwijs zijn, een hart voor geloven in je dromen en natuurlijk een hart voor theater en muziek. Inmiddels groeit de club vrienden van Achterland nog steeds. En daar zijn we allemaal trots op! Kom je ook bij de leukste Vriendenclub van Doetinchem?

Streeckgenoot wordt georganiseerd door stichting Achterland met dezelfde opzet als het festival. We willen Doetinchem blijven verrassen met bijzondere initiatieven en creëren een laagdrempelig sociaal, cultureel broeinest in Doetinchem. Een festival in 1 weekend vraagt wel net wat minder dan een festival, een heel jaar lang. Wil jij steentje bij dragen aan een duurzaam, cultureel en maatschappelijk initiatief? Doe mee en wordt in 1 x Achterlander én Streeckgenoot!

Allerbeste Vrienden

Mull2media - Festival Achterland

Vrienden

Kruisberg
Softtools
Ecobright
Elektrotechnisch bedrijf Caspers
Quizmeesters
Marktlink