Achterland Festival

ACHTERLAND XL 2024 – 4 Podia? Eten? Hoe dan?

Bestuur Achterland

ACHTERLAND XL 2024 – 4 podia? Hoe dan?

In 2023 was de eerste editie van Achterland XL met Di-rect, Blanks en Kuzko. Hoe leuk ook, het kan altijd beter! Daarom dit jaar niet 1 hoofdpodium maar 4 (!) tijdens Achterland XL 🔥

Gringo’s, Eetcafé Jansen, Vanouds en natuurlijk Festival Achterland hosten dit jaar ieder een eigen podium met eigen programmering! Struin over het festivalterrein en duik de tenten in om jouw lievelingsartiesten te spotten. Ben je meer van Team Diggy Dex of van Team Joel Borelli? Ga je voor de vuige stem van Douwe Bob of toch voor de ruige beats van La Fuente?

Zoek jouw plekje en maak iedereen de volgende dag jaloers met wat jij hebt gezien! Hetzelfde gebeurt bij jou met wat jij hebt gemist maar hé, dat hoort bij een Festival! Als iedereen op hetzelfde feestje is, is het feestje toch minder?!

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de andere acts voor donderdag 16 mei en dan volgt ook het Blokkenschema maar met zo’n line up, gewoon in Doetinchem, mag jij toch niet ontbreken? Heb je nog geen ticket? Scoor deze dan snel HIER

Dinertickets
En eten moet je toch voor zo’n avond, waarom dan niet alles in één? Koop je entreeticket incl. diner bij één van de deelnemende locaties op het festivalterrein en stort je Achterland XL met een heerlijke bodem, bereid door leukste restaurants van Doetinchem, gewoon op het Festivalterrein! De inloop voor de diners is van 17u00 tot 18u00, zoek je plek, geniet van je maaltijd en struin daarna alle tenten af voor de leukste artiesten. Even inlezen waar je ook alweer allemaal kan eten? Dat kan HIER
Let op, alleen zolang de voorraad strekt!

Ben je meer een ‘ik zie wel waar ik eindig’ iemand? Geen probleem, er staan nog vele andere foodstands waar jij je diner kan scoren!

Na het diner gaan de tafels aan de kant en maken we ons voor dé beste artiesten in de Nederlandse muziekscene van dit moment;  dansen, rocken of stoer met je hoofd knikken, alles kan en mag!

# Op de foto hoor je de hersenen kraken van het bestuur (-1) van Festival Achterland, ‘Wat nou als we die tent daarheen verplaatsen?’. Benieuwd hoe dit uitpakt bij Achterland XL & Festival Achterland 2024? Gewoon komen kijken!