Achterland Festival

Terugblik Achterland 2020 – thuis editie

Achterland TV

Wil je nog even rustig lezen hoe team Achterland heeft geprobeerd om de werkloosheid te verwerken? Lees dan rustig verder en terug. Heeft geen haast, het is al geweest dus neem de tijd.

Achterland Live

Ook in 2020 hebben wij onze uiterste best gedaan om te voorkomen dat je alsnog naar de woonboulevard moet.

Zondag 31 mei gingen we van 16.00 uur tot 20.00 uur live TV uitzenden vanaf ons eigen Corona proof verborgen festivalterrein. Live muziek (m.m.v. Schouwburg Amphion), theater, een IN/UIT-agenda, NetNix, AfterLand en nog meer zin en waarschijnlijk ook onzin.

Je kan Achterland TV volgen en terug kijken via ons YouTube kanaal (klik)

Achterland TV / 2020

Ook na Pinksteren laten we jullie niet aan het lot over maar brengen we jullie wekelijks in Achterland sferen. Dan praten we jullie bij met onze laatste avonturen, muziek, eten&drinken en een update over ons andere mega project Belletje Trek.

*Note voor John de Mol, contact ons op info@festivalachterland.nl

Belletje Trek / 2020

Omdat we elkaar missen in deze tijden en op zoek zijn naar elkaar, gaat Festival Achterland een grootse tegenbeweging aan. We gaan weer ouderwets belletje trekken. Niet alleen in de eigen straat maar in de hele gemeente Doetinchem!

Alle 26.000 (!) huishoudens verdienen een opkikkertje in deze coronatijden voor het inleveren van hun vrijheid en hun zorg om familie en vrienden en werk. De lokale ondernemers in de binnensteden hebben het door corona enorm moeilijk gekregen doordat ze moesten sluiten en dus geen inkomsten meer kregen terwijl kosten gewoon doorgaan. Dit idee van een inwoner uit Gaanderen is bedacht om ook de “gewone burger” een hart onder de riem te steken en tegelijkertijd lokaal ondernemen een handje te helpen.