Achterland Festival

Feestelijke opening!

Streeckgenoot openingsweekend 

Streeckgenoot is de indoor versie van Festival Achterland, maar dan ieder weekend, het hele jaar door gevestigd aan de Spinbaan 21a in Doetinchem. 

Na een kleine sneak preview met de Popronde Doetinchem is het nu echt zover; Streeckgenoot opent zaterdag 17 december en zondag 18 december voor het eerst haar deuren! 

De lunchroom Izzy Kafeetje is van woensdag tot en met zaterdag geopend voor het beste vegetarische broodje uit de Streeck en Streeckgenoot biedt een Festivalbar & evenementenhal voor muziek, theater, workshops en evenementen. 

Streeckgenoot is doordeweeks gericht op sociaal maatschappelijke uitdagingen en verbinden. Verschillende maatschappelijke organisaties vinden een nieuwe thuisbasis bij Streeckgenoot om hun doelgroep te ontvangen, te ontmoeten en te laten groeien. In het weekend draait het om het festival; eten, drinken en muziek. Mensen zijn op een festival op hun allerleukst! 

 

Openingstijden vanaf 20 december

Izzy Kafeetje / iedere woensdag tot en met zaterdag van 10.00 – 16.00 

Streeckgenoot / iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 / tijden ovb van geldende corona maatregelen. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden 

 

Streeckgenoot

Spinbaan 21a 

Doetinchem

@Streeckgenoot