a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Agenda

Streeckgenoot, dé indoor festival beleving door Festival Achterland!

Iedere woensdag tot en met zaterdag kan je voor de lekkerste vegetarische lunch terecht bij Izzy Kafeetje in Streeckgenoot, zij is van 10.00 tot 16.00 geopend.

Iedere vrijdag, zaterdag & zondag draait de festivalbar met wisselende gerechten uit o.a. Lenny’s Keuken en borrels uit eigen tap <3 Met ruim 30 verschillende bieren op tap, fles of uit blik is er altijd voor jouw smaak!

Kijk in onze Agenda voor de bijzonderheden bij feesten, evenementen, festivals en andere feestelijke gebeurtenissen! We zijn (vrijwel) iedere vrijdag, zaterdag en zondag bij Streeckgenoot voor een hapje en een drankje van 15.00u tot het gezellig is! Kijk in de agenda of én wanneer er evenementen zijn, dan sta je nooit voor een dichte deur.

Zien we je snel bij Streeckgenoot?

Openingstijden

Izzy Kafeetje
woensdag t/m zaterdag – 10.00 tot 16.00u.

Streeckgenoot Evenementen Café & Restaurant (LET OP: tenzij anders vermeld in de agenda! Staat er niets in de agenda? Dan is de bar gesloten!)
Vrijdag & Zaterdag 15.00 – tot zolang het gezellig is (max. 00.00u)
Zondag 15.00 – tot zolang het gezellig is (max. 22.00u)

Overige dagen – zie onze evenementen

Streeckgenoot FestiHal 
Opening soon!!! Verwacht in juni 2022

Lenny’s Keuken zorgt tijdens onze openingstijden voor een fijne pasta en/of de lekkerste pizza van Doetinchem. We zijn nog bezig met meer verrassende opties voor een bijzonder diner of hap in de nieuwste culturele broedplaats in Doetinchem!

 

 

 

 

Powered by Events Manager