Achterland Festival

Achterland XL

Achterland XL
Donderdag 16 mei

Donderdag 16 mei barst de Bleek in Doetinchem uit zijn voegen met de beste artiesten van Nederlandse bodem bij Achterland XL!

Dit jaar pakt de organisatie uit met een line-up vol met de beste artiesten van dit moment, Douwe Bob, Diggy Dex, Joel Borelli én La Fuente!

Dans en zing mee met de beste nummers van Douwe Bob, laat je meeslepen door de prachtige stem van Joel Borelli, geniet van de dansbare beats van La Fuente en laat je inspireren door de poëtische teksten van Diggy Dex. Dit jaar pakt de organisatie uit met niet op 1 hoofdpodium op donderdag maar op maar liefst 4 podia!

Doetinchem zal nooit meer hetzelfde zijn na 16 mei..!

LET OP: dit jaar bieden we voor het eerst entreetickets aan met voorafgaand aan de optredens een diner OP HET FESTIVALTERREIN bij jouw favoriete deelnemer van Achterland!

Boek jouw ticket nu met een reservering bij één van de deelnemende restaurants; Gringo’s, Vanouds, Eetcafé Jansen, MaMa’s of de Kompaan.

Dinertickets zijn ALLEEN in combinatie met entree tickets te koop!

Wil je meer weten over de verschillende tickets? Kijk dan hier!

Ik kijk in de shop wel, SHOW ME THE TICKETS!

Ticketprijs vanaf € 25,00

ACHTERLAND XL

Doetinchem is leuk, Festival Achterland is leuk. Maar kan het nóg leuker? Wij denken het wel! Zeker als dromen uitkomen. De donderdag vóór Festival Achterland laten we onze droom uitkomen.

Laatste nieuws

LINE-UP 2023

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

    CHECK DE
    AFTERMOVIE

    • Meer dan 30 optredens en voorstellingen voor jong & oud

    Beste vrienden van Achterland