a


Don’t _miss

Wire Festival

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>Doe mee!

Word ook Streeckgenoot!

Wij doen het graag net even anders. Dure politieke taal spreken we niet. Alles in het Achterland komt uit het hart. Dus wij praten ook uit het hart. Een hart voor de regio, een hart voor onderscheidend zijn, een hart voor eigenwijs zijn, een hart voor geloven in je dromen en natuurlijk een hart voor theater en muziek. Heb jij ook hart voor de Streeck? Doe dan mee en wordt Streeckgenoot!

Streeckgenoot wordt georganiseerd door stichting Achterland met dezelfde opzet als het festival. We willen Doetinchem blijven verrassen met bijzondere initiatieven. Een festival in 1 weekend vraagt wel net wat minder dan een festival, een heel jaar lang. Dus daarom hebben we jullie ook dit jaar heel hard nodig! Wil jij Doetinchem ook in 2022 helpen leuk(er) te maken? Wil jij steentje bij dragen aan een duurzaam, cultureel en maatschappelijk initiatief? Heel graag!! Vriend van Achterland ben je al vanaf € 200,- ex btw per jaar.

Mail ons op info@festivalachterland.nl en wij nemen contact met je op

Word lid, word Streeckgenoot

Vereeniging van leuke mensen

Wij lanceren een nieuwe Achterlander; Streeckgenoot. Gedragen door een echte Vereeniging van leuke mensen.

Voor een kleine bijdrage steun jij Streeckgenoot met het realiseren van bijzondere voorstellingen en heerlijke bands. Eens per jaar organiseren we een exclusieve Verenigingsavond met een bijzondere artiest, gratis toegankelijk voor onze leden! Het liefst sluiten wij niemand buiten maar als lid heb je natuurlijk een speciaal plekje in onze hal/hart <3 

Doe jij mee?!

€50,00
Deze bijdrage is een éénmalige bijdrage en zal gebruikt worden voor het programmeren van muziek en theater tot juni 2022.

Vriend van Streeckgenoot worden?

Wil je Streeckgenoot nog verder helpen? Voer hieronder het gewenste bedrag in en klik op “Doneer!”

 

Wij? Wij zijn Streeckgenoot!